Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Érdekességek Tóth Lüsziről

2008.11.29

LÜSZI: A mini mega...

Lüszi a Megasztár legfiatalabb döntőse, csupán 13 éves. A pici lány elkápráztatta a szigorú zsűrit  a tehetségével. A Kaposvári lány iskolai tehetségkutatókon és karaoke versenyeken is részt vett már a Megasztár előtt.

NO para

,,Amikor egyedül énekelek, akkkor 1 kicsit nagyon izgulok,de a Megasztár minden pillanatát élvezem. Többen aggódnak értem, hogy túl fiatal vagyok még ehhez a versenyhez, de ha érezném, hogy nem vagyok képes err, akkor nem vállaltam volna!?

 

MUSIC forever

,,Biztosan a zenével foglalkozom majd később, esetleg a színészet tetszene még. A zenei pálya mellett  pedig a lovaglás, esetleg a lótenyésztés  lesz a hobbim. Már egy éve lovagolok és imádom! ?

Fiúk

,, Sokan udvarolnak nekem, de megválogatom a fiúkat! Ami nagyon fontos, hogy egy srácnak szép lelke legyen. Apukámnak nagyon szép szemei voltak, és különösen szép férfi volt. Talán ezért a szépszemű srácok tetszenek, és a barna hajú,  amolyan latin típusúak. ?

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Budapest 6-ker.16

(Báder Kárlitosz, 2008.12.28 13:58)

Szia lüszi!!!!!!!!!! én vaok az kárló én csak azt mondom neked hogy szerintem kis koru voltál a megasztárhoz de nem baj de akkor is ki mertél állni a mega szmpadára!!!!!!!!!! Na szia lüszike amm én 16 éves vaok!!!!!!!!!!!!


Irta KÁRLÓ!!!!!

Kál,Hunyadi.út.3

(Báder Niki, 2008.12.28 10:48)

Szia Lüszi!!!!!!!!!! Én vagyok az niki 10 éves én is be akarok kerülni a megasztárba!!!!!!! Nekem nagyon nagy rajongóm vagy és én minden szombaton szavasztam rád de én a neten nem találok rólad képet!!!!!!!
Légyszi mond már meg nekem hogy irjalak be????!!!!!!!!! Na én megyek mer már a kezem fáj nagyon az irástól!!!!!!!

Szia irta Niki

lĂĽszi!

(fanni, 2008.12.18 15:50)

sziasztok ti mit szoltok hozzá?

slezak.marietta@hotmail.com

(Slezák Marietta, 2008.12.12 12:16)

Sziasztok!

Szerintem a Lüszi egy tehetség...
Ja és tök jól lovagoltál Lüszi az OTP bank lovas világkupán ,amikor meghallotam hogy indulsz a ponigaloppon vettünk jegyet mid a három napra,és kössz az autogrammot˘!HAJRÁ így tovább˘!!!!

HAHAHAHAAAA

(JAJJJJJ, 2008.12.01 18:50)

Lüszi,kit érdekelsz?
Végre kiestél......HUUUUUUUUUUU